Aktuelt
Holberggrafene nominert til Årets spare- og investeringsprofil 2023!
01
.
11
.
2023

Holberggrafene nominert til Årets spare- og investeringsprofil 2023!

Nordnet lanserer ny konkurranse

Holberggrafene nominert til Årets spare- og investeringsprofil 2023!

I år arrangerer Nordnet for første gang konkurransen Årets spare- og investeringsprofil 2023. Målet med konkurransen er å fremheve private sparere, forvaltere, investorer og andre som fremmer interesse for sparing og investering i Norge. Det er veldig kjekt å kunne dele at vår investeringsdirektør Tormod Vågenes og Holberggrafene er nominert!

Finalistene til avstemningen ble valgt ut høsten 2023 av en jury bestående av Mari Rindal Øyen, sjef for Nordnet Norge, Hallgeir Kvadsheim, siviløkonom og programleder, Kristin Skaug, daglig leder i AksjeNorge og Bjørn Erik Sættem, spareøkonom i Nordnet. Nominasjonen begrunnes slik: «Holberggrafene har lært opp økonomiinteresserte nordmenn i over 20år, med folkeopplysning rundt økonomi og finans, gjerne med et morsomt skråblikk, faglig korrekt, innpakket i en god graf. Investeringsdirektør Tormod Vågenes i Holberg er en av «hjernene» bak Holberggrafene.»

Vinneren vil bli kåret ved en offentlig avstemning i perioden 31. oktober til 15. november 2023. Hver person kan kun stemme én gang. Vinneren annonseres 20. november på Den store aksjekvelden i Oslo, i regi av AksjeNorge.

Vinneren vil motta 25.000 kroner som må gis til et valgfritt, godt formål. Alle finalistene vil motta ett års abonnement på DinePenger / E24.

Dersom du setter pris på Holberggrafene, blir vi veldig glad om du ønsker å gi oss din stemme (man må ha Google-konto for å kunne avgi en stemme).

STEM HER!

Tormod Vågenes

Har du spørsmål angående våre fond, eller ønsker en prat om fondene hører vi gjerne fra deg!

Send inn
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.