Aktuelt
Holberg Kreditt kåret til beste fond siste 3 år!
30
.
04
.
2024

Holberg Kreditt kåret til beste fond siste 3 år!

Vårt høyrentefond gikk seirende ut av årets Lipper Fund Awards

Holberg Kreditt kåret til beste fond siste 3 år!

Holberg Kreditt har i dag blitt kåret til beste fond siste 3 år i kategorien «Bond» i norske kroner, av Lipper. Lipper er en global aktør som leverer finansielle data og analyser i mer enn 170 land. Les mer om kåringen og vurderingskriterier her.

Holberg Kreditt har levert 32 % avkastning (etter kostnader) i perioden 2021-2023. Dette er gode tall både absolutt og relativt.

Høyrentefondet vårt ble etablert i 2011, og har levert 6,1 % årlig avkastning siden oppstart, etter kostnader. Fondet forvaltes med klare begrensninger for hva vi kan investere i, både med tanke på kredittkvalitet (rating) og geografi.

For alle våre fond i Holberg har vi en tanke om hvor store hvert enkelt fond kan/bør bli. Holberg Kreditt besluttet vi i januar å stenge for nytegning, etter at vi hadde nådd fondets kapasitetsgrense på 7 mrd. I den forbindelse lanserte vi Holberg Kreditt Fokus.

Historisk avkastning er ingen garanti for framtidig avkastning. Framtidig avkastning vil bl.a. avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, verdipapirfondets risiko, samt kostnader ved tegning, forvaltning og innløsning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

Har du spørsmål angående våre fond, eller ønsker en prat om fondene hører vi gjerne fra deg!

Send inn
Takk! Din forespørsel er mottatt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.